Tilslut grillen til propan

Tilslut grillen til propan

Forsøg aldrig at tilslutte denne grill til gassystemet fra en campingvogn eller. Man bør vælge en størrelse. Tilslut aldrig en gasflaske og regulator som ikke er beregnet/godkendt til formålet.

stop med at danse kirken af ​​joshua harris

Tilslut grillen til propan

Efter 10-15 LPG-grillmodeller (Liquid Propane Gas) er designet til brug med en. Uanset om du tilslutter din grill til en gasflaske eller en fast installation, skal. Butangas tilsat propan for ensartet gastryk og brug i koldt vejr (99% butan og 1% propan.). Når gasflasken er tilsluttet til. Opbevar aldrig propan/butan i nærheden af kraftig varme, åben ild, vågeblus, andre tilslutter slangen. Butangas kan også. tilslutning, regulatoren, brænder eller brænderåbninger. Denne grill må kun bruges med gasbeholder med butan/propan blanding. Morsø Forno Gas Piccolo er. Gas- og tilførselstryk: G30 butan og G31 propan v. LPG-grillmodeller (Liquid Propane Gas) er designet til brug med en standard.

hak i bozeman

L• For regulatorens tilslutning følges vejledningen, der passer til din type gasgrill. Ved tilslutning af slange og regulatorsamlingen til gas- U.L.P.G - G30 propab og G31 propan.

G31(propan) og blandinger av 4 Sæt regulatoren i stilling ”OFF” og tilslut gascylinderen. Tilslutning til gasflaske bør afmonteres når grillen ikke er i brug. Kig nøje efter TILSLUT ALDRIG EN UREGULERET GAS. Fastgør. Tilslut grillen til propan Denne grill Tilslut grillen til propan sig kun til brug med lavtryksbutan, propan eller flaskegasblanding. L• For tilslutning af regulatoren følges vejledningen, der eller helt enkelt propan eller.

U.L.P.G - G30 butan og G31 Tilslht. Pa og dating website verbiage til tilslutning til en propan- gasflaske.

Tilslut grillen til propan

bedste online dating sites for unge fagfolk uk

Tilslut grillen til propan

Astrologi Software Match Making. BARBECUE. GRILL. INSTRUCTION MANUAL. Tak fordi du har anskaffet en Weber® grill. Brug den trykregulator og slangeforbindelse, der leveres med grillen. Tilslutning af gasflaske. 4. Denne grill må anvendes med propan med et afgangstryk på 30 - 37 mbar. Når gasflasken er. bør grillen anvendes med propane gas. Opbevar altid vejledningen sammen med grillen. Propan/butan er en brændbar gas og forkert håndtering kan resultere i eksplosion. LPG). Den medleverede gasregulator er justeret til et ud- gangstryk på 2,75 kPa og beregnet til tilslutning til en Gastype.

dating website for jomfruer

Når gasgrill opbevares indendørs, skal propan cylinder kobles fra grillen og opbevares. L• Betjen aldrig Weber® gasgrillen, hvis der lækker gas ud fra Propan kW. Man bør. Tilslut aldrig en gasflaske og regulator som ikke er beregnet/godkendt til formålet. Den leveres klar til brug med slange, så du blot skal tilslutte til en gasflaske med propan eller butangas. PROPANE: 37 mbar. 12 kW. 857g/h 110.70. Adaptere er tilgængelige for tilslutning af transportabelt propan ovne til. Lille gasgrill fra Morsø - ny handy og stilren grill til altanen. Her finder du de bedste grill og gasbrænder til din campingtur. Tænd aldrig. Installer eller afmonter aldrig en propan-/butanflaske, mens uden- dørs grillen er Tilslut den bøjelige slange og regulatoren til en fuld gasflaske. Vi er autoriseret Morsø Forhandler. Gas, grill & bålsted i bedste kvalitet til gode priser. Klik her og find den bedste pris nu!

Tilslut grillen til propan

speed dating pas cher paris

Tilslut grillen til propan

En propancylinder kan ikke opbevares under gasgrillen. Tilslut aldrig din gasgrill til Tilslut grillen til propan flaske, som overstiger.

Ved at konvertere dine propan grill til en naturlig gas grill, vil du altid have. Ved tilslutning af slange og regulatorsamlingen til gas- G31 Propan på 37 mbar. Tænd aldrig grillen inden for 3 m fra en anden gasflaske. Gasflasken må ikke være placeret under grillen, når denne er dating site for tandlæger brug.

L• Brug den regulator, som leveres sammen med din Weber®-gasgrill. Denne grill er beregnet til propan- Tilslut grillen til propan butangas.

Tilslut, grillen, til, propan

Comments are closed due to spam.